Ben je op zoek naar de voordeligste manier om naar het buitenland te bellen? Wel, dan moet je zeker de Ariya app op je smartphone zetten. Met deze app bespaar je tot honderden euro’s op internationale telefoontjes. Wie je ook wil bereiken ter wereld, met onze app is het kinderspel en super voordelig. 

 

Bellen aan een lokaal tarief

Wereldwijd bellen aan een lokaal tarief? Wel, dat is exact wat we garanderen bij Ariya. Door onze callback optie bel je internationaal super goedkoop, wanneer je ook maar wil. Gedaan met peperdure telefoonrekening en het afkappen van gesprekken. Onze app laat je goedkoop bellen waar en wanneer je wil, zonder dat je allerlei complexe handelingen moet uitvoeren. Simpelweg het nummer dat je wil bereiken bellen, opleggen en je door onze app laten opbellen en klaar. Luttele seconden later ben je in gesprek met je gesprekspartner aan de andere kant van de wereld en dit aan het laagste telefoontarief. 

 

Bellen over kwalitatief telefoonnetwerk

Uiteraard zijn er ook heel wat andere oplossingen en kun je tegenwoordig zelfs bellen met WhatsApp en Facebook. De verbinding is echter slecht en vaak vallen gesprekken weg. Niets van dit alles als je goedkoop belt met Ariya. Omdat wij gebruik maken van de telefoonlijnen van reguliere telecomproviders kunnen we een stabiele verbinding en een glasheldere connectie garanderen. Je betaalt dus geen cent te veel voor je internationaal telefoongesprek, terwijl je toch geniet van een uitstekende verbinding. Twee vliegen in één klap en bye bye frustratie. 

 

Heel wat aantrekkelijke bundels

Bij Ariya hebben we uitstekende relaties met internationale telecomproviders. Daardoor kunnen we super goedkoop belminuten inkopen. Die bundelen we dan weer in zeer aantrekkelijke pakketten per land. Kies het land waar je naar wil bellen, schaf je bundel aan en bel voor geen geld met familie, kennissen en vrienden. Wereldwijd bellen was nog nooit zo goedkoop. Bovendien beschik je met de Ariya app over heel wat leuke extra tools. Zo weet je meteen hoeveel een gesprek je heeft gekost en er zitten zelfs spelletjes in. Bovendien wordt onze app nog steeds verfijnd, waardoor er nog heel wat nieuwigheden gaan bijkomen. 

 

Stap over op Ariya

Is je interesse gewekt en wil je beginnen met goedkoop te bellen? Download onze app en bel naar de hele wereld aan super goedkope tarieven. Moeilijker is het niet en je hebt helemaal geen verplichtingen. Wij werken zonder abonnementskosten. Bel in alle vrijheid wereldwijd aan de scherpste tarieven met Ariya!