Ongetwijfeld heb je er al ervaring mee: bellen naar het buitenland kan heel duur zijn. Hoe je een gepeperde factuur kunt voorkomen? Wij geven je even wat tips mee. 

 

Roamingkosten ja of nee? 

Weet dat je ondertussen goedkoop kunt bellen naar de 28 landen van de Europese Unie. Je moet dan geen roamingkosten betalen. Je betaalt dus enkel een lokaal tarief als je naar deze landen belt. Bel je naar het verre buitenland, dan wordt het een ander verhaal. Informeer altijd goed naar de tarieven, zo voorkom je onaangename verrassingen. Werk je met Ariya, dan bel je niet enkel goedkoop naar het buitenland, in onze app krijg je ook altijd gelijk de geldende tarieven mee. Zo weet je altijd hoeveel je moet betalen als je belt naar het buitenland. Een hele geruststelling, toch? 

 

Kies voor een aangepaste bundel

Uiteraard kun je naar het buitenland bellen met een klassieke provider, maar vaak zijn de tarieven daar toch een stuk duurder. Wil je toch bij je traditionele telecomprovider blijven voor je telefoontjes naar het buitenland, kies dan voor een aangepast tariefplan. Vaak kun je een pakket kiezen waarbij bellen naar het buitenland toch net iets voordeliger is. Goedkoper ben je sowieso af door een pakket met belminuten bij Ariya af te nemen. Bij ons geniet je van de kwaliteit van een traditionele verbinding aan super lage prijzen. Vergelijk onze tarieven om te bellen naar het buitenland gerust eens met deze van de collega’s. We komen er keer op keer een stuk voordeliger uit. 

 

Volg je verbruik 

Je verbruik monitoren is essentieel. Voor je het weet zit je aan een stevige factuur. De meeste telecomproviders bieden je een app aan waar je je verbruik kunt volgen. Het spreekt voor zich dat dit ook in onze Ariya app mogelijk is. Bij ons heb je steeds een compleet overzicht over je verbruik, je resterende minuten en wat telefoontjes kosten. Ideaal om je budget onder controle te houden en toch voordelig naar het buitenland te bellen. 

 

Kies voor goedkoop bellen naar het buitenland

Ben je klaar om voordelig naar het buitenland te bellen? Kies dan voor de callback app van Ariya. Zonder moeite bel je super goedkoop internationaal. Bovendien hebben we razend interessante bundels, zodat je nog voordeliger kunt bellen naar je favoriete land. Ideaal als je familie hebt aan de andere kant van de wereld. Wij maken gebruik van het telefoonnetwerk van internationale telecomproviders en kunnen dan ook een glasheldere verbinding garanderen. Goedkoop bellen hoeft helemaal niet complex of van matige kwaliteit te zijn!