Bij Ariya werken we met call-backs. account gratis call of duty mobiel Maar wat is een callback-service eigenlijk en waarom kiezen we bij Ariya voor deze oplossing? Wel, wij zetten even wat feiten voor je op een rijtje. 

 

Wat is call back.

Beschouw onze oplossing gerust als een hoogtechnologische handigheidje om goedkoper te bellen. Je bespaart tientallen euro’s uit op internationale gesprekken, interessant, toch? 

 

Goedkoper bellen wereldwijd

Een gewoon telefoontje hoeven we je niet te duiden. Je toetst het nummer in en krijgt je gesprekspartner aan de lijn. account gratis call of duty mobiel Jij betaalt voor deze oproep en klaar. Deze belkosten kunnen hoog oplopen als je internationaal belt. Zeker voor telefoontjes buiten de Europese Unie zijn de kosten torenhoog. Het is uiteraard een stuk goedkoper als je zelf gebeld wordt. Maar dan draait je gesprekspartner voor de kosten op en bovendien weet hij of zij meestal niet of je beschikbaar bent of niet. 

 

Met de call back optie omzeil je alvast de peperdure telefoonkosten, zonder al te veel omwegen. Het enige wat je moet doen is het nummer draaien van de persoon die je wil bereiken, waarna de verbinding automatisch verbroken wordt en je door je toestel wordt opgebeld. Neem je op dan hoor je dezelfde verbindingstoon als bij een normaal gesprek. Van zodra je gesprekspartner aan de andere kant van de wereld opneemt, kun je beginnen bellen. Nee, moeilijker is het niet. 

 

Ok, je moet er wat aan wennen, maar complex is het niet. Zeker niet als je telefoonrekening een heel stuk voordeliger wordt. Het enige wat je nodig hebt is de Ariya app die zowel verkrijgbaar is voor iOS als Android en klaar.

 

Goedkoop en stabiel bellen

Met onze callback-oplossing bel je niet over het internet, maar over een vaste telefoonlijn van een kwalitatieve provider. Reken maar dat je op deze manier over een veel stabielere telefoonverbinding beschikt. Zonder dat je telefoonkosten duurder worden. Goedkoop bellen was nog nooit zo makkelijk. 

 

Ontdek onze goedkope beltarieven op onze website

Op onze website ontdek je alle tarieven en het is ook mogelijk supervoordelige telefoonbundels aan te kopen. Zo bel je nog goedkoper naar het land van je voorkeur. Ideaal voor je telefoontjes naar familie, vrienden of kennissen.