Geef toe, je hebt het wel een beetje gehad met WhatsApp. Het is maar de vraag wat er met je berichten en privacy gebeurd en dat geeft je geen goed gevoel. Als onderdeel van Facebook, heeft WhatsApp zijn verleden niet mee. Op zoek naar een veilig en betrouwbaar alternatief? Dan zit je goed met Ariya. Als Europees bedrijf gaan we wél zorgvuldig met je privacy om. 

Waarom je maar beter voor Ariya kiest? 

Ariya Mobile wil  je in de eerste plaats uiterst voordelig wereldwijd wil laten bellen, maar dan wel met respect voor je privacy. Ariya Mobile vormt dan ook het perfecte alternatief voor bellen via WhatsApp, iets wat de voorbije jaren stevig in de lift zit. In tegenstelling tot bij WhatsApp zijn er hier geen kleine lettertjes waar je akkoord mee moet gaan en die je privacy en gegevens te grabbel gooien. Uiteraard wil Ariya zijn klanten beter kennen, maar wel op een correcte manier en enkel om de service te verbeteren. Onze technologie is vooruitstrevend en we beschikken over een uitstekende versleuteling. Reken dus maar dat je calls bij ons in veilige handen zijn. Bovendien is het ook mogelijk om krediet naar anderen te sturen, waardoor je steeds kunt bellen en er zijn tal van manieren om gratis credits te sprokkelen. Bellen via Ariya Mobile is dan ook uiterst voordelig. 

Makkelijk te installeren 

De Ariya Mobile app valt makkelijk te installeren en dit zowel voor iOS als Android. Zoals aangegeven is de hoofddoelstelling van de app je goedkoop laten bellen, maar binnenkort worden er nog heel wat nieuwigheden geactiveerd. Heel wat extra services zullen het levenslicht zien en de app ondergaat geregeld een upgrade. Zo kun je er spelletjes spelen, credits verdienen en nog heel wat meer. Aangezien je ook voordelig kunt bellen is er geen reden om dit niet te doen. Geld opladen is een fluitje van een cent en voor je het weet ben je vertrokken met onze app en maakt deze onlosmakelijk deel uit van je leven. Wil je veiliger communiceren dan via Whatsapp of wil je gewoon eens wat anders dan alle anderen, dan is Ariya helemaal je ding. Dit Belgische alternatief voor de Amerikaanse gigant geeft je niet enkel een goed gevoel, het is ook een stuk veiliger. 

Probeer Ariya uit

Download vandaag nog onze app en ga van start met Ariya. Nodig je vrienden uit, verdien credits en ga gratis aan de slag met onze app. Wij brengen de wereld en je vrienden dichterbij. Als perfecte alternatief voor WhatsApp ga je nog veel plezier aan ons beleven. Begin met bellen en ervaar de kracht van onze app.